Domonyi ifjak - Rólunk
Domonyi ifjak
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Rólunk

A „Domonyi ifjak” egy a fővárosi Káldor Miklós Kollégium által Domonyban végzett segítő program.

A kollégium (www.kaldorkoli.hu) és a kollégium munkáját segítő alapítvány (Palam et Publice Nyilvánosan Alapítvány) sok éve végez segítő munkát. Tesszük ezt a diákok épülése és a világ jobbítása céljából. A programban alapvetően a kollégium tantestülete, ismerősök és barátok vesznek részt. Munkánkhoz az EMMI miniszteri keretéből kaptunk jelentős összeget.

Miért pont Domony? Ahogy jeleztem, sok éves tapasztalat áll mögöttünk. Eddig a „terep”, ahol dolgoztunk, meglehetősen messze volt a kollégiumtól. Most olyan települést kerestünk, ahol SZÜKSÉG van ránk, mégis elérhető távolságban van, és van olyan személy, akinek a segítségével beléphetünk az ott élő emberek életébe.

Domony 40 km-re van tőlünk, sajnos egyre több nehéz (nagyon nehéz) körülmények között élő ember él itt. Különösen sok közöttük a cigány. Van egy ember, Horváth Gyula, aki maga is cigány, a helyi önkormányzat tagja, nagy tekintélynek örvend, és egyetért céljainkkal. Az ő segítsége kulcsfontosságú. Gyakorlatilag díjazás nélkül vesz részt a munkánkban úgy, hogy annak törvényszerűen velejáró konfliktusai szinte kizárólag őt sújtják. Köszönet érte!

Úgy gondoljuk, hogy ezt a segítő tevékenységet rendszerszinten is végezhetnék az arra ambíciót érző kollégiumok – ennek érdekében kísérletet teszünk e munkát modellértékűen, programszerűen kimunkálni, kidolgozni. Terveink szerint június 15-re kész lesz a Gondoskodó Kollégium Programja, és hozzáfogunk kialakítani a Gondoskodó Kollégiumi Hálózat rendszerét.

sj

 

Hozzászólások
18 #1 replica horloges
- 2017. June 29. 08:04:11
Zonder twijfel, de rolex replica zijn geïntegreerd met delicate optredens en bevredigende functies, daarom kunnen de horloges de populaire positie behouden en het belang van veel mensen bereiken.

Uniek, de collectie Rolex Pearlmaster is absoluut de decoratie voor vrouwen, en met name de replica rolex daytona Everose goudarmbanden kopiëren Rolex Pearlmaster 34 horloges zijn zo schitterend dat de meesten van jullie er trots op zijn.
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték